iWeekend Beijing

Just another iWeekend Places site

iWeekend Global

(English) Follow us

禅意花园的简单介绍

(English) Written on 十一月 19, 2011, (English) by (English) inside iW Projects

Comments Off

这个项目听起来很诱人-禅寺旅馆。创意的提出者看起来很文静,这个项目听起来很诱人-禅寺旅馆。创意的提出者看起来很文静,很温柔,但聊了一段时间才知道她曾经办成了当时很多人认为不可能的事情-直接去美国读本科,还因此上了报。得到这个信息后,团队也有了更多的信心。他们想在二环办一个宣传禅宗文化的旅馆,16间房子,优质的服务,舒适的感觉,让人心灵放松,宁静,还原都市人最珍贵的东西-安静的内心。目前的问题是启动资金不足,缺少禅宗大师的支持。希望得到大家的帮助。

(English) No comments yet. You should be kind and add one!

(English) Comments close